Friday, March 18, 2011

Final ! stress dye mmg kaw-kaw !

bak dtg stress untuk final kali nie,mmg terasa lah kehangatan nye.makan tak kenyang,mandi tak basah,tidur tak lena dibuatnye..makan terbayang muka lecturer,tidur teringat sql database dan lab instructornye(hahaha..joke je :P),makan ternampak markah carry mark yg x seberapa mantap tu..haih,mmg boleh dikatakan kena penyakit gila lah nie..kadang2 tu makan pon mulut still terkumat-kamit meghafal "verification and validation".tu tak fikir lagi,dengan tidur yang x cukup,masa utk tidur hanya 5 atau 6 jam je..haih,selalunye 10 jam waktu tidur,barru cukup:)...tapi ingat pesan lect SE,Pn Badariah,"you must sleep well before your exam" ! baik puan saya masih ingat..minggu nie jugak,jgn lah ada sapa2 yg buat silap pasti kene marah.yelah,lelaki x d PMS kalau hari2 biasa,time exam nie lah PMS lelaki kluar..so jangan buat hal ye:)..so kalau kene marah atau mulut ini terkeluar perkataan yg berunsurkan marah,harap faham ye! saya STRESS ! hahahaha..

untuk kawan2 yang dekat dengan saya kat sini ada soft reminder sikit :

1.jomlah study sama2 :)
2.kalau tak paham nak tanye,tapi jgn lah marah ye kalau tanye byk2 kali.hee:)
3.pastu kan,share2 lah ape yg patut ye:).saya budak baru belajar !
4.pastu saya nak mintak maaf ye,kalau saya ada terlepas ckp selama rapatnye kite:).sorry !
5.kalau sape yg byk tlg saya,dan cg saya naik 3 sem nie,sem depan jumpe di carl's jr :). (stakat nie dah ada 3 nama)
6.pastu Sayang korang ! Gudluck okay.

Haikal,Hafiz,Asyraf,Fik,Amir,Aim,Ehsan,Wan Cha,Bambang,Mia,Lily,Ezzy,Jacq


Goodluck too to all UNITENIAN :)

Tuesday, February 8, 2011

Banjir 2011


nak main mercun pon tak boleh
nak makan limau mandarin pon tak boleh
banjir-banjir
aku nak update sedikit gambar banjir di rumah aku Segamat Johor
Alhamdulillah semua family aku selamat
walaupon rumah tenggelam paras bahu :(
terima kasih kepada org kampung yg tolong family aku angkat barang
dan terima kasih jugak kat kawan-kawan sebab tolong jugak :)


air dah surut:)


posing seluar kotak


adik beradik aku :)


semakin surut hari ke 6


hari ke 5


jalan yang menghubungkan penduduk kampung ke bandar



hari ke 2



hari ke 3


Wednesday, December 29, 2010

should i ?

Tuesday, December 14, 2010

Malaysia VS Vietnam


10 keping tiket untuk 10 orang :)

tak sabar nye,nak tengok Malaysia menentang Vietnam.
mesti bergegar stadium bukit jalil.
jom kawan2,kita sokong Malaysia:)





p/s:kepada sape2 yang nak ikot,g beli tiket dulu ye:P

Monday, December 13, 2010

Perlu ke?

Perlu ke kita fikir orang yang tak fikirkan kita?

Perlu ke kita baik dengan orang yang berpura-pura dengan kita?

Perlu ke kita menghargai orang yang tak menghargai kita?

Perlu ke kita pandang orang yang buat-buat tak nampak kita?

Perlu ke kita membuat sesuatu untuk dapatkan perhatian orang lain?

Perlu ke kita nak mendidik seseorang dengan paksa memaksa?

Perlu ke kita bercakap benar sedangkan itu akan melukakan seseorang?

Perlu ke kita cakap yang kita tak suka seseorang?

Perlu ke kita jaga perasaan orang lain demi kebahagiannya dirinya sendiri?

Perlu ke kita berulang-ulang kali bertanya untuk dapatkan kepastian?

Perlukah kita bertanya pada diri kita,adakah kita sudah cukup segalanya?

Perlu ke kita nak mengucapkan sesuatu benda itu berulang kali,sedangkan benda itu sudah pun diketahui?

Perlu ke kita nak marah tanpa sebab?

Perlu ke kita berkawan hanya untuk kepentingan kita sendiri?

Perlu ke kita berkorban untuk orang yang kita sayang?

Perlu ke kita nak rasa dengki dengan orang sekeliling kita?

Perlu ke kita nak bermasam muka,sedangkan hari-hari berjumpa?

Perlu ke kita untuk membesarkan hal yang sekecil zarah?






p/s:perlu ke?hanya menulis,dan bukan untuk dijawab:)

Monday, December 6, 2010

thanks korang:)

my favourite cake:)

celebrate with dood.
29 nov 1989



hahahaha,x d keje:P


amira ng:)



sedap gile:)

geng oh yeah!


hahahaha,korang sgt sweet
sayang korang:)






p/s: rase mcm ade lagi satu kan?:P

Friday, October 29, 2010

Happy Birhtday Besties :)


eh,artis dah tualah.
hahaha..
HAPPY BIRHTDAY HAIKALRAMLEE.
semoga panjang umur dan murah rezeki.
semoga tercapai ape yang kamu mahukan.


muka teperanjat kene suprise


tiup jangan tak tiup:)


benda nie tradisi dan wajib.hahaha:P


sedap kek nie,ditaja oleh "baker cotages"


p/s:kepada yang terlibat secara langsung atau tidak langsung TERIMA KASIH.






 


Saturday, October 23, 2010

Final Exam !!

geng study:)


wah,pejam celik pejam celik dah final pun.
adoi,x catch up sume lagi pun.
masih ku ingati lagi ke ape yg diajarkan pun?
ape2 pon masih belum lambat lagi untuk study.


Viel Gl├╝ck an alle UNITENIAN!

p/s:jom study same2:)